Aanbod

“Interieur is voor mij logisch voor u denken. Hoe zit een huis in elkaar? Hoe is de indeling? Hoe zijn de ruimtes: zijn ze hoog en zijn ze groot? Hoe klinkt het? Is er veel licht en hoe ruikt het er?” Veel vragen die meespelen bij het bepalen van een ander interieur.

Ik hou van kleur toepassen, van grote muren met fluweelzachte kalkverf of juist mooi mat behang. Van moderne blinds voor de ramen en van royale zithoeken. Van grote items en weinig kleine accessoires. Het moet een statement zijn met volwassen elementen.

Maar ik hou ook van uitdaging en onverwachte combinaties. Een spannende mix en juist items die het geheel nieuw maken. Of het nou een heel grote plant is die als een roomdivider dient of een kamerhoge wandtattoo. Het voegt alles op een spannende manier samen. Ik heb een eclectisch wereldse kijk op dingen. Kunst maakt een interieur juist vaak meer persoonlijk en bijzonder.

In een woonadviesgesprek adviseer ik aan de hand van materialen en stoffen. Ik verzorg de styling voor particulieren, maar ook voor winkels. Kenmerkend voor mijn manier van werken is het zoeken naar persoonlijke items. Grote accessoires die speciaal voor u gemaakt zijn. Gevonden op een veiling, een markt of een bijzonder design gemaakt door een kunstenaar. Vaak heeft men het te druk of weet de juiste shoppingadressen niet om deze unique pieces te vinden. Ik hou ervan om deze bijzondere stukken voor u te zorgen en aan u te laten zien.

Aanbod 1
Aanbod 3

A

Woonadvies

In het woonadviesgesprek bepalen we samen wat ik voor u kan doen en wat u graag wilt veranderen in uw interieur. Ik kijk met u mee in de woonruimte die u wilt aanpassen. Alle wensen gecombineerd met mijn ideeën, kleuren, tips en adviezen ontvangt u in een uitgebreid document. Daarna hebben we eventueel nog een online afspraak om alles toe te lichten.

V

Vervolggesprek

Na het woonadviesgesprek kunt u eventueel een vervolg en uitgebreider advies kiezen. Hierbij zullen we veel online contact hebben. We wisselen ideeën uit om het ontwerp nog persoonlijker te maken. De aanpassingen worden bijgewerkt en daarna vormt zich het complete plan. De uitvoering van het plan kan ik ook voor u verzorgen.

W

Workshop

Tijdens een dagdeel durende workshop ‘Moodboarding’ leert u alles over het maken van een papieren moodboard. U krijgt advies, tips en inspiratie en leert welke stijl u het meeste aanspreekt en hoe u deze in uw eigen interieur kunt toepassen. De workshop is voor maximaal 4 personen.

s

Styling

Even iets geks doen? In één dag uw woonkamer of een andere kamer restylen of opnieuw inrichten? Hetzelfde lukt vast ook met uw winkel of werkruimte. We gebruiken zoveel mogelijk uw eigen items maar lossen het  op een chique en gewaagde manier op  en geven een nieuw gevoel aan uw bestaande inrichting. Wilt  u uw huis verkopen, ook dan geeft deze  metamorfose een boost aan de verkoop.