ARTWORKS!

Vanaf mei 2023 gebruikt Studio Rianne Landstra een gedeelte van de prachtige studio van Grand&Johnson in De Hallen in Amsterdam. Deze voormalige tramremise is verbouwd tot een grote glazen studio van 325 m2 met heel veel daglicht waar we kunst- en interieur items verkopen.

Allemaal unieke stukken uitgevoerd door verschillende kunstenaars. Schilderijen, keramiek, maar ook fotografie en andere objecten. We zijn net open, maar iedereen weet ons nu al te vinden!

De architecten kunnen u op afspraak adviseren over de verbouwing van een woon- of kantoorpand. Bij ARTWORKS! kan ik, Rianne, u met een kleur- en/of kunstadvies begeleiden.

ARTWORKS! werkt o.a. samen met de studio van Grand&Johnson in De Hallen in Amsterdam. Daar laten we kunst, unieke styling objecten en interieur accessoires zien.We geven, op afspraak, ook advies.

We zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 11:00 uur tot 17:00 uur. Buiten deze openingstijden uitsluitend geopend op afspraak, bereikbaar op 06-53380760 of via DM op Instagram @RianneLandstra.

Adres:
GRAND&JOHNSON
De Hallen
Hannie Dankbaarpassage 24
1053 RT Amsterdam

020-6704065
www.grandjohnson.com