stylist  |  decorateur  |  interieurontwerper

index

Bel of mail voor een QUICK SCAN: 2 uren interieuradvies €200 (incl. btw)*

Voor Rianne Landstra is het interieur de reis van je leven: ‘Home is where your heart is‘. Soms eclectisch, dan weer modern, sleets of juist heel persoonlijk. Inspirerend, internationaal en verrassend.

Zij begeleidt interieurprojecten en heeft naast haar ervaring in styling inmiddels credits opgebouwd met het inrichten van complete huizen, kantoor- en bedrijfspanden, hotels en restaurants.

Rianne heeft voorheen met Marcel Wolterinck en Piet Boon gewerkt. Acht jaar lang heeft zij voor Piet Boon de styling gedaan en ontwierpen ze wereldwijd de mooiste huizen en interieurs. Rianne besloot uiteindelijk onder eigen naam te gaan ontwerpen om ook zelf het persoonlijke contact met de klant te beleven.

Interieuradvies in allerlei maten

Rianne, woonachtig in Harlingen, werkt zowel in Nederland als daarbuiten. U kunt haar inschakelen voor een compleet project, maar ook als u alleen één ruimte wilt aanpassen of misschien alleen een kleuradvies nodig heeft.

S
QUICK SCAN €200 incl. BTW | 2 UUR
Tijdens een 2 uur durend bezoek, een mondeling advies bij u op kantoor of aan huis denkt Rianne met u mee over de inrichting. U heeft vast allerlei leuke ideeën, maar ook twijfels. U wilt het huis verkopen, of juist verbouwen of liever veranderen. Rianne denkt in 90 minuten met u mee en samen komt u tot een optimaal resultaat.
€90 |90 MIN*

M
NA haar eerste advies bij u thuis kan Rianne dit voor u verder uitwerken in de vorm van een moodboard, kleuradvies en een sfeerplan. Het moodboard is het uitgangspunt en geeft de inspiratie en sfeer weer per ruimte die je wilt veranderen.
€375 Per ruimte incl. kleuradvies *

L
Naast het moodboard dat de richting en de sfeer aangeeft, is een simpele interieurschets fijn omdat de schets de ruimte inzichtelijk maakt en de verhouding van de ruimte beter zichtbaar wordt.
€450 Per ruimte *

XL
De simpele schets, to-do list, moodboard en de kleurkaart geven een fijn beeld van het geheel. Daarnaast kan Rianne het gehele interieur voor u afmaken, de puntjes op de i zetten en de afstyling thuis. Mocht u hier overigens nog extra items voor nodig hebben om het geheel af te maken (koop of huur), dan is haar Personal Shopping tarief €80 per uur. *

Een andere leuke mogelijkheid is om bijvoorbeeld na de feestdagen of juist in het voorjaar uw woonkamer helemaal om te gooien met alles wat u al hebt; een make-over zonder extra kosten.
€550 Per ruimte *

* Alle prijzen m.u.v. Quickscan zijn exclusief 21% B.T.W.
* Voor haar gemaakte kilometers rekent Rianne altijd €0,30 p/km.

Online Store

In Rianne’s online store vindt u een mix van unieke vintage stukken gecombineerd met nieuwe objecten. Eclectisch…..kunst, glam, etno en antiek. De ‘wannahaves’ voor het interieur. Neem een kijkje in haar online store.

U kunt interieurstylist Rianne Landstra boeken voor interieurstyling, interieuradvies en interieurontwerp voor particulieren en bedrijven.

rianne_landstrahandtekening_dia

Styling magazines
Residence, Elegance, Elle Decor, Vogue Living, Elle Decoration, Eh&I
Styling
Tommy Hilfiger, de Bijenkorf, MPM, Hema, Perscentrum Wonen, Wehkamp
Interieur Styling
Piet Boon, Marcel Wolterinck, Eric Kuster & privé clienten.

RIANNE LANDSTRA | NOORDERHAVEN 91 | 8861 AM HARLINGEN | RIANNELANDSTRA@PLANET.NL | GSM 06-53380760 | KVK 33196179 | IBAN: NL24ABNA0486846814
© Copyright 2013 - Rianne Landstra