Over Rianne Landstra

Het Interieur is de reis van je leven! Vaak geven enkele stukken uit een vorig leven een ziel aan het interieur van nu.

Ik begeleid interieurprojecten. Naast ervaring in styling heb ik inmiddels credits opgebouwd met het inrichten van huizen, kantoor- en bedrijfspanden, hotels en restaurants. Eerder werkte ik voor magazines maar ook met Studio Piet Boon en Marcel Wolterinck samen. Geruime tijd heb ik voor beide over de hele wereld de meest bijzondere interieurs gestyled. Om meer persoonlijk contact met de klant te hebben besloot ik ook zelf advies te geven. Kleur is een van mijn sterke kanten.

Sinds kort woon ik in Oudorp, vlakbij Bergen. “Ik vertrek”, maar dan van Harlingen naar Oudorp. Omdat het gras in de Randstad toch groener is en de file’s maar een klein beetje langer.

Mijn leven mocht weer in maximaal 100 verhuisdozen passen en dat is ruimschoots gelukt want de inspiratie zit immers in mijn hart!

Strand, bos, maar ook de stad en musea zijn dichtbij. En het kunstenaarsdorp Bergen waar ik mijn leven al een zwak voor heb gehad. Huizen, horeca of een nieuwe werkplek; inspiratie genoeg! Ik hou van dit huis. Een voormalige houtopslagplaats verbouwd tot een Loft in een grote ruimte.

Voor mijn klanten ben ik vaak op pad naar woonwinkels: unieke items uitzoeken. Dan is thuiskomen in een serene omgeving heerlijk. De Loft is helemaal lichtgrijs, modern en met veel daglicht.

Naast ARTWORKS is het ook mogelijk om een afspraak met mij in Oudorp te maken. The best of both worlds!

Editorial

Residence, Elle Decor, Vogue Living, Elle Decoration, EH&I.

Commercieel

NLXL, Tommy Hilfiger Europe, Hema, De Bijenkorf, Docent Moodboard & Styling Nia Academie & Artemis, Styling workshop.

Interior

Studio Piet Boon, Marcel Wolterinck, BadenBaden Interieur, Eric Kuster, Robert Kolenik, Grand&Johnson, private clients, kantoren, bedrijven en horeca.