Over Rianne Landstra

Het Interieur is de reis van je leven! Vaak geven enkele stukken uit een vorig leven een ziel aan het interieur van nu.

Ik begeleid interieurprojecten. Naast ervaring in styling heb ik inmiddels credits opgebouwd met het inrichten van huizen, kantoor- en bedrijfspanden, hotels en restaurants. Eerder werkte ik voor magazines maar ook met Studio Piet Boon en Marcel Wolterinck samen. Geruime tijd heb ik voor beide over de hele wereld de meest bijzondere interieurs gestyled. Om meer persoonlijk contact met de klant te hebben besloot ik ook zelf advies te geven. Kleur is een van mijn sterke kanten.

In het kennismakingsgesprek bepalen we samen wat ik voor u kan doen en wat u graag aangepast ziet in uw interieur. Wij zullen veel online contact hebben en wisselen ideeën uit om het ontwerp persoonlijk te maken. Alle ideeën en wensen verzamel ik en bespreken wij met elkaar tijdens een mondelinge afspraak. Afhankelijk van de grootte van het advies werk ik de aanpassingen bij en daarna vormt zich het complete plan van uitvoering.

Werkwijze

S

Kleuradvies – Een van mijn meest gevraagde adviezen. Tijdens een gesprek van hooguit 2 uur in de ruimte op locatie, kijken we naar de wanden, de lichtinval en wat kleur in deze ruimte doet. Juist veel nuances van kleur maken de ruimte groter of intiemer maar ook heel persoonlijk. Kiest u voor verf of liever een behang? Dat zijn belangrijke keuzes. Samen stellen we een plan op aan de hand van de door mij mee gebrachte kleurkaarten en verfstalen.

€250 inclusief BTW | 120 minuten per ruimte

M

Na dit eerste kleuradvies kan het advies ondersteund worden door een moodboard. Het moodboard is het uitgangspunt. Voor elke ruimte is een eigen inspiratie en sfeer gecreëerd die een beeld geeft hoe de ruimte aangepast gaat worden. U kunt kiezen uit een digitaal moodboard of een handgemaakt moodboard op papier.

€ 375 per ruimte inclusief BTW

L

Naast het kleuradvies en het moodboard die de totale richting en sfeer aangeven, is een simpele interieurschets fijn omdat de schets de ruimte meer inzichtelijk maakt en daardoor de verhouding van de ruimte beter zichtbaar wordt.

€450 inclusief BTW

XL

Het moodboard, kleuradvies en de schets geven een totaalbeeld van de ruimte. Hierna kan deze ruimte compleet ingericht en afgestyled worden. We maken samen een to-do lijst volgens het plan en ik kan u helpen met het inkopen van de meubels, het shoppen van accessoires en daarna met het afstylen van de ruimte. Zo krijgt de ruimte uw eigen persoonlijke handschrift.

€650 per ruimte inclusief BTW | Personal shoppen €95 per uur inclusief BTW

Editorial

Residence, Elle Decor, Vogue Living, Elle Decoration, EH&I.

Commercieel

NLXL, Tommy Hilfiger Europe, Hema, De Bijenkorf, Docent Moodboard & Styling Nia Academie & Artemis, Styling workshop.

Interior

RL-ID, Studio Piet Boon, Marcel Wolterinck, BadenBaden Interieur, Erik Kuster, Robert Kolenik, private clients, kantoren, bedrijven en horeca.