Over Rianne Landstra

Het Interieur is de reis van je leven! Vaak geven enkele stukken uit een vorig leven een ziel aan het interieur van nu.

Ik begeleid interieurprojecten. Naast ervaring in styling heb ik inmiddels credits opgebouwd met het inrichten van huizen, kantoor- en bedrijfspanden, hotels en restaurants. Eerder werkte ik voor magazines maar ook met Studio Piet Boon en Marcel Wolterinck samen. Geruime tijd heb ik voor beide over de hele wereld de meest bijzondere interieurs gestyled. Om meer persoonlijk contact met de klant te hebben besloot ik ook zelf advies te geven. Kleur is een van mijn sterke kanten.

Sinds 5 jaar woon ik in Harlingen. “Ik vertrek”, maar dan van Amsterdam naar Harlingen. Op de kaart van Nederland heb ik een cirkel om Amsterdam getrokken, want binnen één uur wilde ik in Amsterdam kunnen zijn. Mijn leven zat in 220 verhuisdozen. Ik wilde nog een keer iets geks doen. Harlingen ” for the time being “ want ik werk in het hele land. Huizen, horeca of een nieuwe werkplek? Met veel inspiratie!

Ik hou van het monumentale karakter van dit huis. Voor mijn klanten ben ik vaak op pad naar woonwinkels: items zoeken. Dan is thuiskomen in een serene omgeving heerlijk. Natuurlijk mis het leven van de stad, het multi-culti gevoel maar ook het gemak. Daarnaast heb ik hier NRDRHVN91. Het shortstay appartement, maar ook de conceptstore. Vanuit mijn huis kijk ik uit op de Noorderhaven, met al zijn prachtige zeilboten en vaak donkere luchten. The best of both worlds!

Editorial

Residence, Elle Decor, Vogue Living, Elle Decoration, EH&I.

Commercieel

NLXL, Tommy Hilfiger Europe, Hema, De Bijenkorf, Docent Moodboard & Styling Nia Academie & Artemis, Styling workshop.

Interior

Studio Piet Boon, Marcel Wolterinck, BadenBaden Interieur, Eric Kuster, Robert Kolenik, private clients, kantoren, bedrijven en horeca.